Τα διαμερίσματά μας
στα Χανιά

Μια γαλήνια απόδραση στο Ελέα

Τα διαμερίσματα Ελέα βρίσκονται στο Μακρύ Τοίχο, μια από τις πιο όμορφες περιοχές των Χανίων, μόλις 4 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Πρώτες εντυπώσεις

Οι επισκέπτες σίγουρα θα εντυπωσιαστούν από την υπέροχη διακόσμηση, την αίσθηση της σπιτικής φροντίδας και το εξωτερικό περιβάλλον που περιβάλλεται από το Κρητικό τοπίο.

Μοναδικές παροχές

Η πισίνα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας κάτω από τον ήλιο, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ήσυχα σκιερά σημεία στον μεγάλο κήπο με τις ελιές και τις μπανανιές. Επιπλέον, οι τέσσερις πιο όμορφες παραλίες των Χανίων απέχουν μόλις 400μ. από το Ελέα και είναι εύκολα προσβάσιμες με τα πόδια.

Διαμερίσματα

Το Elea Apartments παρέχει τέσσερις διαφορετικούς τύπους διαμερισμάτων. Όλοι τους πληρούν τις απαιτήσεις του σύγχρονου τουρισμού: καθαριότητα, καλαίσθητη διακόσμηση και προσωπική φροντίδα είναι το βασικό στοιχείο.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα δύο χώρων (44 τ.μ.) το οποίο ανακαινίστηκε το 2011.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα τριών χώρων (75 τ.μ.) το οποίο ανακαινίστηκε το 2011.


Στούντιο

Το στούντιο είναι ένα διαμέρισμα ενός χώρου που ανακαινίστηκε το 2011.

Βίλα τριών υπνοδωματίων

Πρόκειται για μια ευρύχωρη βίλα τεσσάρων χώρων με δύο διαφορετικά επίπεδα.


Σας ευχαριστούμε για τις κριτικές σας!

So chill, quiet, and relaxing place. Would recommend it to everyone! On our arrival, there was a sign of my name which studio was mine so it was pretty easy to find and settle. Next morning, we met the lovely owner couple. Cute place!
 -Baia